[Δελτίο Τύπου] Ατομική Έκθεση "Η Αειφανής Εγώ"

[Δελτίο Τύπου] Ατομική Έκθεση "Η Αειφανής Εγώ"

"Η Αειφανής Εγώ": Ένα Ταξίδι στο βάθος της αυτογνωσίας.

Περίπτερο νέας παραλίας “Ο κήπος το γλυπτών”, Θεσσαλονίκη 4-12 Νοεμβρίου 2023.

 

Με υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε την επερχόμενη έκθεση ζωγραφικής της Νικολίνας Τσομπάνη, με τίτλο "Η Αειφανής Εγώ", η οποία είναι μια εξαιρετική αφήγηση της ανθρώπινης ψυχής μέσα από το πρίσμα της τέχνης. 

Πιο συγκεκριμένα η έκθεση εγκαινιάζεται την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, στις 18:00, στο γυάλινο περίπτερο της νέας παραλίας “Ο κήπος το γλυπτών”  (απέναντι από τον ναυτικό όμιλο).

Η καλλιτέχνιδα μέσα από το έργο της, αναδεικνύει τον ποικίλο κόσμο της ανθρώπινης ύπαρξης. Με τη χρήση έντονων χρωμάτων, αισθητικής ευαισθησίας και αφαιρετικής φιλοσοφίας, ανοίγει την πόρτα για ένα ταξίδι βαθιά στον ψυχισμό μας.

Σε αυτή την έκθεση το "Εγώ" γίνεται αφηγητής της αφηρημένης και αινιγματικής κρυφής πραγματικότητας. Η ίδια δηλώνει ‘’αειφανής’’, γιατί αυτήν την στάση και θέση έχει επιλέξει στη ζωή της. Για την εξελικτική διαδικασία που ακολουθεί ο καθένας μας, αυτή επέλεξε να βιώσει όλες αυτές τις διεργασίες χωρίς υπεκφυγές. Πάντα εκεί, ορατή από όλες τις πλευρές!

Τα έργα της είναι θετική αποτύπωση των ψυχικών αναζητήσεων της. Οι επισκέπτες προσκαλούνται να ανακαλύψουν τα κρυφά καλύμματα που προστατεύουν την "Αειφανής Εγώ" μέσα από τον καθρέφτη της τέχνης. Κάθε πίνακας αποκαλύπτει ένα κομμάτι της μυστηριώδους και ανεξερεύνητης ατμόσφαιρας που κατοικεί μέσα μας, προσφέροντας ενθαρρυντικές στιγμές αυτογνωσίας και ανακάλυψης. Αρκεί να μπορέσεις να αφήσεις τον νου και την ψυχή σου να πορευτούν χέρι χέρι και εκ πρώτης μέσα από την ματιά της Νικολίνας να εισχωρήσεις στο συναίσθημα. Να χρησιμοποιήσεις την ματιά της καλλιτέχνιδας για να μπορέσεις κι εσύ να κάνεις εικόνα όλα εκείνα τα συναισθήματα και τις σκέψεις που μπλοκάρουν την πορεία σου και σε οδηγούν στην αφάνεια.

Οι πόρτες της έκθεσης θα παραμείνουν ανοιχτές από το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 18:00, μέχρι την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 21:00.

Η έκθεση ζωγραφικής "Η Αειφανής Εγώ" υπόσχεται να είναι μια εμβατήρια εμπειρία που θα αγγίξει την καρδιά και τον νου του κάθε επισκέπτη.

Χορηγοί:

Μασούτης SuperMarket

Επιστροφή στο ιστολόγιο